Naar inhoud
de schuur als poppodium met daarin de artiesten

The show must go on: afspreken tijdens corona

De band van Jaap heeft een 1e nummer geschreven en dat willen ze graag laten horen. Hoe ingewikkeld ook… Een optreden in coronatijd komt er!

Aflevering 3: The show must go on

Meer zien over de band?

Hoe begon het allemaal? En hoe oefende de band in lockdown? In de vorige afleveringen ontdek je meer over Euonymus.

Van schuur naar poppodium

De band heeft een fantastisch nummer gemaakt, maar er is niemand die het kan horen. Door de lockdown kunnen ze niet optreden. Gitarist Jaap heeft een idee: wat nu als ze de schuur waarin ze oefenen, ombouwen tot poppodium? Op het pleintje voor de schuur kan het publiek genoeg afstand houden. Ze werken het plan verder uit en gaan aan de slag. Zou het lukken om ondanks de coronamaatregelen publiek bij elkaar te krijgen?

Het allereerste optreden

Hoewel Jaap in zijn jonge jaren al vaker opgetreden heeft, is het voor de 3 jongere bandleden nog helemaal nieuw. Ze zijn daarom ook best zenuwachtig voor hun 1e optreden. Jaap heeft wel een paar opbeurende woorden voor de pubers. En zo kan de show vol vertrouwen toch doorgaan!
“Het maakt niet uit of er publiek is. We doen dit voor onszelf.”
Jaap achter de microfoon
het publiek woont een optreden bij

Benieuwd naar andere Doeners?

In Doeners volgen we mensen die niet blijven dromen. Of ze nu een oude auto opknappen of knokken om hun doelen te behalen: we laten zien wat er gebeurt als je je passie volgt.

Meer inspirerende klantverhalen