Naar inhoud

Je nieuwe autoverzekering

Kies voor gáán! En dat doe je met de nieuwe autoverzekering van FBTO. De autoverzekering die jou verzekert van vrijheid.

Je hebt geen bonus-malus regeling meer

Met de nieuwe autoverzekering bieden we een passende premie zonder ingewikkelde BM-tabel. Want ingewikkeld was het… met al die verschillende treden, kortingen- en toeslagenpercentages. En bij elke verzekeraar werkte het net weer wat anders. En als je overstapte? Dan betaalde je vaak een hogere premie. Want je kunt vaak niet alle schadevrije jaren meenemen.

Snap jij er nog wat van?

De regeling is onduidelijk. En daarnaast kregen sommige klanten te veel korting en andere te weinig. Niet iedereen betaalde daardoor de juiste premie. Daarom nemen wij afscheid van de bonus-malus regeling.

Maar de schadevrije jaren houden we wel!

Want zo werkt het nog steeds: hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je premie.

Wat verandert er nog meer?

Bekijk in de tabel hieronder de verschillen tussen je vorige autoverzekering en de nieuwe autoverzekering.

Je oude FBTO Autoverzekering Je nieuwe FBTO Autoverzekering 
Keuze voor een no-claimbeschermer  Géén no-claimbeschermer 
 2e auto verzekeren: je krijgt dezelfde korting als op de 1e auto  2e auto verzekeren: 7,5% korting op de totale basispremie 
 Aanschafwaarderegeling bij WA-Plus en WA-Casco: standaard 3 jaar   Aanschafwaarderegeling bij WA-Plus en WA-Casco: je kunt kiezen uit 1, 2 of 3 jaar
 Eigen risico: kies uit € 0,-, € 150,- of € 300,-.  Eigen risico: kies uit € 0,-, € 150,-, € 300,- of € 500,-.

Kies voor gáán!

Met ons kun je goed verzekerd de weg op, er kan van alles gebeuren.. maar dat hoeft niet! Want een goede voorbereiding is het halve werk.