Naar inhoud

FBTO Alarmcentrale: 24/7 voor jou

Pech onderweg? Wilfred werkt bij de alarmcentrale. Hij zorgt dat je snel weer onderweg bent met je autoverzekering.
18 oktober 2016

Onze collega’s van de alarmcentrale staan dag & nacht voor je klaar. Je kunt heel veel dingen zelf regelen. Maar onze mensen van de FBTO Alarmcentrale helpen je in spoedgevallen, dus als je dringend hulp nodig hebt. Bij autopech, een ongeluk, ziekte, schade aan je huis of als je op reis bent bijvoorbeeld. In deze blog: autopech uitgelicht.

Pech… Snel hulp!

Autopech. Het gebeurt FBTO klanten duizenden keren per jaar. ’s Zomers, maar ook vooral in de wintertijd. Je auto die niet wil starten, een klapband, brandstofproblemen. Noem maar op. Wat is het dan prettig dat 058 234 56 50 in je mobieltje staat. Dat is het telefoonnummer van de FBTO Alarmcentrale. Heb je pech? En heb je de FBTO Autoverzekering met de module Pechhulp Binnenland en/of Buitenland? Dan ben je verzekerd van hulp!

Top 5 pechgevallen

De meeste pechgevallen per jaar zijn in Nederland. Maar we helpen je ook in het buitenland! Na Nederland volgen Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië waar we onze klanten het meest te hulp schieten. De meeste pechgevallen?

  1. Accuproblemen
  2. Banden
  3. Motorpech
  4. Aandrijving/koppeling
  5. Elektronische storing

Wist je dat?

Wist je dat we ruim meer dan de helft van de pechgevallen direct kunnen fixen? Bij de overige pechgevallen moet de auto afgesleept worden naar een garage. Heb jij al eens met pech langs de weg gestaan? Deel je verhaal op onze Facebookpagina. En wil je meer lezen over de FBTO Autoverzekering? Bekijk dan ook de andere blogs!

Misschien vind je dit ook interessant...