Naar inhoud

Hello 24/7-app voor mantel­zorgers

Zorg je voor iemand die even niet alles zelf kan? Doe het samen! Met de app van onze partner Hello 24/7 regel je zorgtaken met familie, vrienden en buren. Mantelzorgers met een FBTO Zorgverzekering krijgen 15% korting op een jaar- of maand­abonnement. De korting geldt een jaar. Kies je voor een maand­abonnement? Dan krijg je 12 maanden 15% korting.

  • 15% korting op Hello 24/7 Premium of Premium+
  • Keuze uit een jaar- of maandabonnement
  • Gemakkelijk zorgtaken delen

Download Hello 24-7

15% korting op Hello 24/7

Wil jij een voordelig Hello 24/7-abonnement? Dat heb je zo geregeld:

  1. Download de Hello 24/7-app en maak een account
  2. Ga naar je profiel in de app en kies Vouchers
  3. Voer je kortingscode in. Deze staat in MijnFBTO
  4. Kies je abonnement en betaalmethode

Na betaling kun je direct aan de slag. Goed geregeld!

Een vrouw duwt een oudere heer in een rolstoel, ze kijken elkaar lachend aan

Gemakkelijk samen zorg delen

Hello 24/7 is dé app waarmee je mantelzorg op 1 plek regelt. Je staat er niet alleen voor. Maak een groep met je broer, zus, neef, buuf of beste vriend en doe het samen!

Maak en bekijk afspraken

Wie gaat er mee naar het ziekenhuis? Komt er volgende week wel iemand op bezoek? En de boodschappen? Check! Die doet de buurvrouw. Handig, die centrale zorgagenda, takenlijst en chatfunctie. Zo heb je alle afspraken samen snel geregeld.

Zet alle belangrijke informatie bij elkaar

Een recept van de apotheek tover je zo tevoorschijn en ook dat ene telefoonnummer vind je terug in een wip. Want belangrijke informatie zoals telefoonnummers, adressen en medische gegevens sla je gemakkelijk op in een map of op het prikbord.

Gebruik handige services aan huis

Je kunt er niet altijd zelf zijn. Daarom kun je met een premium+ abonnement ook Hello Services gebruiken. Dit zijn diensten, zoals maaltijdbezorging, thuishulp en personenalarmering. Vriendelijk, veilig en vertrouwd. Check Hello 24/7 voor een overzicht van alle Hello Services.

Eerst even proberen? Dat kan! Download de app en start met de gratis versie.

Veelgestelde vragen

Je kunt beide abonnementen van Hello 24/7 met 15% korting afsluiten: Premium en Premium+. Je kiest zelf of je een maand- of een jaarabonnement neemt.

Nee, dat hoeft niet. Per groep heb je 1 abonnement nodig.

Voor deze online zorgtool werken we samen met onze partner Hello 24/7. Je sluit je abonnement af bij Hello 24/7. Zij zorgen ervoor dat je toegang krijgt tot alle betaalde functies van de app. Heb je vragen? Dan weten zij het antwoord. FBTO en Hello 24/7 wisselen geen (persoons)gegevens uit.

Wij krijgen géén vergoeding van Hello 24/7. We hebben afgesproken dat wij jou over Hello 24/7 vertellen. In ruil daarvoor krijg jij een mooie korting. Omdat we je graag blij maken 😊

Misschien vind je dit ook interessant...