Naar inhoud
Vrouw in haar woonkamer

Topscore voor All Risk inboedel­verzekering

Waar zijn jouw spullen het beste verzekerd? Moneyview las de kleine lettertjes en beloonde FBTO met 5 sterren.
24 augustus 2020

Een gezellig etentje loopt af met een domper Je laat de hete grillplaat vallen op je nieuwe houten vloer. Niet met opzet, maar wel vervelend natuurlijk. Gelukkig ben je verzekerd tegen de schade, als je bij je FBTO Inboedelverzekering  de module All Risk  aan hebt staan. Hoe kom je er nou vóóraf achter of de dekking van je verzekering goed is? Een hoge Moneyview-score geeft je een goede indicatie.

De onafhankelijke ratings van Moneyview

Moneyview werkt met zo'n 35 mensen aan het beoordelen van productkenmerken, voorwaarden en tarieven van banken en verzekeraars. Van relatief eenvoudige producten, zoals een spaarrekening, tot complexe producten zoals pensioenen. Moneyview is onafhankelijk. Banken en verzekeraars hebben geen invloed op hun onderzoek. De inboedelverzekering met Allrisk module van FBTO behaalde de hoogst haalbare score van 5 sterren!

Trots!

Huub Adema is Productmanager Wonen en is trots op de score. “Je komt er als klant pas achter of je een goede verzekering hebt, zodra je schade hebt. Deze rating gaat over de voorwaarden en geeft je dus meer zekerheid vooraf. Over wat er nou echt gedekt is als je schade hebt. De score is ook nuttig voor ons als FBTO. Wij willen graag weten hoe we het doen ten opzichte van andere verzekeraars, om onszelf te verbeteren.”

Goed verzekerd, in en om het huis

Je mag er dus op vertrouwen dat je met de FBTO Inboedelverzekering goed verzekerd bent voor schade aan je spullen. Je kunt de verzekering zelf samenstellen, inclusief de hoogte van je eigen risico. Bereken je premie en je weet binnen 2 minuten wat je maandelijkse premie is. Bevalt die? Dan kun je direct online afsluiten. Wel zo handig.