Naar inhoud
Lars en Andres lopen lachend en hand in hand bij een grijze zee

Aflevering 3: de volgende stap

Lars & Andrea hebben een langeafstandsrelatie en zijn toe aan de volgende stap: ze willen samenwonen in Nederland.

Luister ook naar de audioverhalen van Farley en Esra

Lars en Andrea in hun achtertuin in Nederland
Met ineen verstrengelde handen in het vliegtuig

Onmogelijke liefde

In de FBTO podcast vertellen we het verhaal van klanten die niet alleen dromen, maar doen. Zoals de Nederlander Lars en Peruaanse Andrea. Zij kiezen ervoor om actie te ondernemen, en hun gevoel voor elkaar te volgen. De 10.154 kilometer afstand tussen hen staat de liefde niet in de weg. Ze besluiten dat het tijd is om te gaan samenwonen in Nederland. In de 3-delige podcastreeks ‘Onmogelijke liefde’ vertellen zij hoe hun langeafstandsrelatie uitgroeit tot een relatie met serieuze toekomstplannen.

Podcast: Het verhaal van Lars & Andrea

Benieuwd naar het verhaal van Lars en Andrea? Beluister nu aflevering 3 van onze 3-delige podcastreeks ‘Onmogelijke liefde’.

Tijd voor de volgende stap: samenwonen

De langeafstandsrelatie én verloving van Lars en Andrea verloopt zo goed dat ze besluiten dat het tijd is om te gaan samenwonen. Ze willen graag samenwonen in Nederland. Dat betekent dat Andrea haar leven in Peru achter zich moet laten. Een grote stap waar veel geregel bij komt kijken. Nadat ze in januari 2020 voor een laatste keer afscheid nemen, met het idee dat ze elkaar komende zomer zien om de laatste papieren te regelen, breekt het coronavirus uit.
Een hand tegen het vliegtuigraam
Andrea en Lars zitten op een bankje met enorme Hollandse klompen aan

Elkaar lang niet zien

Het stel moet, vanwege het coronavirus, het regelen van het samenwonen uitstellen. Andrea: “Ik was bang dat we elkaar pas in 2021 weer konden zien. Totdat ik werd gebeld door iemand van het televisieprogramma All you need is love. Lars zijn moeder had gemaild dat we elkaar al lang niet hadden gezien. De man van het programma vertelde dat ik misschien vlak voor kerst naar Nederland zou kunnen vliegen.”
Andrea staat tegen Lars aan, onder de paraplu in een Nederlands parkje

De bijzondere verrassing voor Lars

Uiteindelijk krijgt Andrea goed nieuws van All you need is love. Andrea: “Ik kreeg te horen dat ik naar Nederland kon vliegen en voor 3 maanden kon blijven! Ik was heel blij, maar mocht niets tegen Lars zeggen, want het moest een verrassing blijven. De dag dat ik op het vliegtuig stapte, zei ik dat ik belangrijke dingen voor werk te doen had, en dat ik niet goed bereikbaar was. Op die manier had hij tot op het moment dat ik opeens voor hem stond, niets door.”

Lars: “Ik kwam net onder de douche vandaan om mij klaar te maken voor een nachtdienst, toen Robert ten Brink opeens voor de deur stond.”

Meer inspirerende klantverhalen