Naar inhoud
Lars houdt lachend zijn voorhoofd tegen die van Andrea aan

Aflevering 2: de ontmoeting

De Nederlander Lars en Peruaanse Andrea hebben een online relatie. Als ze besluiten om elkaar in het écht te zien is het spannend of het klikt.

Luister ook naar de audioverhalen van Farley en Esra

Lars en Andres poseren verliefd onder een viaduct
zwart-wit foto van een Nederlands en een Peruaans paspoort

Onmogelijke liefde

In de FBTO podcast vertellen we het verhaal van klanten die niet alleen dromen, maar doen. Zoals de Nederlander Lars en Peruaanse Andrea. Zij kiezen ervoor om actie te ondernemen, en hun gevoel voor elkaar te volgen. De 10.154 kilometer afstand tussen hen staat de liefde niet in de weg. In de 3-delige podcastreeks ‘Onmogelijke liefde’ vertellen zij hoe hun online relatie uitgroeit tot een langeafstandsrelatie.

Podcast: Het verhaal van Lars & Andrea

Benieuwd naar het verhaal van Lars en Andrea? Beluister nu aflevering 2 van onze 3-delige podcastreeks ‘Onmogelijke liefde’.

De reis kon niet doorgaan

Andrea zou naar Amsterdam komen, om Lars een paar dagen later in Friesland te ontmoeten. Andrea had haar koffers al gepakt en had veel zin om naar Nederland te vliegen. Dan gebeurt er iets dat het stel niet aan ziet komen. Lars: “Ik kwam uit mijn werk, en zag dat ik een berichtje van Facebook Messenger had. Het was van de neef van Andrea. In het berichtje stond dat haar vader een auto-ongeluk had gehad, en dat Andrea haar reis naar Nederland niet door kon gaan. Ze kon niet komen.”
Andrea showt de ring aan haar ringvinger terwijl Lars haar zoent
Lars en Andrea poseren verliefd in een woestijn

De 1e échte ontmoeting

Lars is teleurgesteld en besluit dat hij niet kan wachten om Andrea in het écht te ontmoeten. Als verassing boekt hij een ticket naar Peru, om een maand bij Andrea te verblijven. Na een lange vlucht landt hij in Lima. Daar ziet het stel elkaar voor het eerst. Spannend, want ze weten niet of het klikt.
Lars en Andrea zitten in een eetcafé

Is de romantische klik er ook in het echt?

Het stel spreekt van tevoren af dat er drie dingen kunnen gebeuren: klikt het niet? Dan hebben ze een mooie ervaring samen gehad en laat Andrea Lars het land nog zien. Als het niet klikt op romantisch vlak blijven ze gewoon vrienden. De laatste optie is dat ze elkaar in het écht net zo leuk vinden als online, dan zou het een mooi begin van een relatie kunnen zijn.

Andrea: “Toen ik op de vliegradar zag dat hij zou landen, kreeg ik kriebels in mijn buik.”

Meer inspirerende klantverhalen