Naar inhoud

Op kamers gaan met Jens

De ouders van Jens wonen ver van zijn studeerstad. Hij moest dus wel op kamers gaan. Gelukkig vond hij een mooie kamer.
28 oktober 2019

De vorige keer in de Eerste

De eerste keer is altijd spannend. In de blogserie de Eerste volgen we FBTO-klanten die over die bijzondere eerste keer willen vertellen. Of dat nu de eerste auto, de eerste reis, de eerste sportuitdaging of een andere eerste keer is. Je vindt de vorige en de volgende aflevering via de knoppen hieronder.
Jens zit op de vensterbank van zijn studentenkamer
bureau met mini surfplank in de studentenkamer van Jens

Jens’ eerste studentenkamer

Student Jens Salomons hoort bij de eerste lichting bewoners van een opgeknapt kantoorpand in Leeuwarden. De kamers zijn volledig gemeubileerd, met een eigen badkamer en keuken. Jens hoefde alleen zijn kleding en zijn laptop te verhuizen: “Even googelen en ik wist: dit is de perfecte studentenkamer.”

Het bevalt heel goed

Mijn ouders wonen in Almere, dus met een studie in Leeuwarden moest ik sowieso op kamers. Via mijn windsurfvrienden uit Friesland hoorde ik over Markt 058. Alles is hier nieuw, want het is pas net opgeleverd. Hiervoor was het een kantoorpand en de eerste 4 verdiepingen zijn nu studentenwoningen. Ik woon nu een paar weken in mijn kamer en tot nu toe bevalt het heel goed. De locatie is perfect, er is goede wifi en alles wat ik nodig heb zit al in kamer. Ik wil nog wat persoonlijke spullen toevoegen: een mooie surfposter aan de muur en een misschien een luie bank erbij.

Voor de eerste keer op jezelf gaan wonen

Ik ben voor de 1e keer het huis uit, best spannend. Je moet zelf koken, wasjes draaien, je studie plannen, je verzekeringen regelen, daar heb ik wel zin in.
Jens haalt de was uit de wasmachine in de gezamenlijke wasruimte

Ik kan absoluut niet stilzitten

Het is leuk om nu alles zelf in de hand te hebben. En omdat ik absoluut niet stil kan zitten, ben ik met nog meer dingen bezig. Ik heb altijd fanatiek gesport en ben gewend om strak te plannen. Ik schaatste tot een paar jaar geleden op hoog niveau en gaf in Amsterdam schaatstraining aan volwassenen. Dat wil ik in Leeuwarden misschien ook gaan doen.
Jens zit in zijn studentenkamer
Jens loopt door de hal van zijn studentenhuis

Hoge eisen

Ik wil international salesmanager worden in de agrarische sector, daar past mijn studie Bedrijfskunde en Agribusiness precies bij. Ik stel hoge eisen aan mezelf.
Jens zit met laptop op schoot in zijn eerste studentenkamer

Blij met Markt 058

Met de studie, het sporten, bijbanen en mijn vrienden leef ik heel intensief. Ik denk ook na over een eigen bedrijfje. Juist daarom ben ik zo blij met Markt 058. Ik heb een eigen voordeur en kan mezelf volledig terugtrekken. Zo kan ik mijn rust pakken en af en toe een avond op tijd naar bed. Ik heb hier net wat meer privacy dan in een gewoon studentenhuis.

“Ik heb hier net wat meer privacy dan in een gewoon studentenhuis.”

Meer inspirerende klantverhalen

Er zijn veel FBTO-klanten met bijzondere verhalen. Ze vertellen je graag over hun ervaringen.