Naar inhoud

Aanvullende modules ongevallenĀ­verzekering

Breid je FBTO Ongevallenverzekering uit met aanvullende modules. Zo verzeker je wat jij nodig hebt. 

Je kunt de modules het hele jaar door aan- en uitzetten. Dat doe je makkelijk en snel via MijnFBTO. Je kunt kiezen uit 3 aanvullende modules. 

Er zijn 3 aanvullende modules

De FBTO Ongevallenverzekering heeft 3 modules:

Modules aan- en uitzetten in MijnFBTO

Zet je een module aan? Dan gaat deze meteen in. Je bent direct verzekerd. Je betaalt dus ook direct premie voor deze module. Het aan- en uitzetten van modules doe je makkelijk en snel in MijnFBTO.

  • Maak een account aan of log in
  • Klik op je FBTO Ongevallenverzekering
  • Kies voor de knop 'Verzekering aanpassen'
  • Kies de aanvullende module die je aan- of uit wilt zetten
  • Je krijgt een bevestiging van de aanpassingen die je doet. Je aangepaste verzekering gaat direct in. 

Veelgestelde vragen

Nee, de module gaat meteen in. Je bent direct verzekerd. Voor een vergoeding moet je de module wel hebben aangezet voordat je het ongeval kreeg.

Nee, je kunt het eigen risico van je zorgverzekering niet declareren.

Ben je op reis? Of ben je tijdelijk in het buitenland? Dan ben je over de hele wereld verzekerd tegen ongevallen. Bij FBTO maakt het niet uit of je het ongeluk kreeg in Nederland of in het buitenland.

Verhuis je naar het buitenland? Dan stopt je verzekering. De verzekering stopt op de datum dat je naar het buitenland gaat.

Op je reisverzekering ben je alleen verzekerd als je buitenshuis of in het verkeer een ongeval krijgt. Bij de ongevallenverzekering ben je hiervoor ook verzekerd. Bovendien ben je óók verzekerd voor ongevallen die binnenhuis gebeuren.

Wil je alleen op je reisverzekering verzekerd zijn voor ongevallen? Omdat je bijvoorbeeld verwacht dat de kans op een ongeval dan groter is? Dan heb je de module Ongevallen van de reisverzekering nodig. Een losse ongevallenverzekering is dan niet nodig. Wil je altijd en overal goed verzekerd zijn? Dan is het verstandig om ook een losse ongevallenverzekering af te sluiten.

Documenten

Voor een samenvatting bekijk je het informatiedocument. Elke verzekeraar gebruikt hetzelfde document. Zo kun je heel gemakkelijk de verzekeringen vergelijken.