Naar inhoud

OngevallenĀ­verzekering voor jou of je hele gezin

Met de FBTO Ongevallenverzekering kies je zelf wie je verzekert. Sluit de verzekering af voor jezelf, je partner of voor je kinderen tot 27 jaar. Verandert je situatie? Geef veranderingen in je gezin altijd aan ons door.

Ongevallenverzekering voor jezelf

Je kunt onze ongevallenverzekering voor jezelf afsluiten. Je krijgt dan en uitkering als je door een ongeval als je blijvend invalide raakt. Overlijd je? Dan krijgen je nabestaanden een uitkering. De verzekering stopt automatisch als je 65 wordt.

Let op! Heb je een gevaarlijk beroep, hobby of sport? Dan kunnen wij je misschien niet verzekeren.

Gezinsongevallenverzekering voor je gezin

Woon je samen of ben je getrouwd? Dan kun je ook voor je partner de ongevallenverzekering afsluiten. Hebben jullie kinderen en wonen zij thuis? Als zij kinderbijslag of studiefinanciering krijgen, dan zijn zij gewoon meeverzekerd tot 27 jaar. Ook op de fiets. Je hebt dus geen scholierenongevallenverzekering nodig.

Wonen je kinderen voor een studie niet meer thuis? En zijn zij niet getrouwd? Dan blijven ze gewoon meeverzekerd. De FBTO Ongevallenverzekering is dus een gezinsongevallenverzekering.

Geef veranderingen aan ons door

Verandert de samenstelling van je gezin? Geef dit dan aan ons door. Misschien is er een aanpassing in je verzekering nodig. Belangrijke gebeurtenissen waarbij je verzekering kan veranderen zijn bijvoorbeeld:

 • Je kinderen worden 27, gaan uit huis of zijn afgestudeerd
  Ze zijn dan niet meer meeverzekerd.
 • Jullie krijgen een kind
  En je had nog niet gekozen voor een dekking met kinderen.
 • Je gaat trouwen of samenwonen
  Je gezinssamenstelling wordt getrouwd of samenwonend.
 • Je verhuist naar het buitenland
  Dan moet je de verzekering opzeggen.

Word je 65? Dan hoef je niks te doen. De FBTO Ongevallenverzekering stopt automatisch.