Naar inhoud

Autoverhalen van doeners

Maak kennis met echte doeners. Hun autodromen kwamen uit! Dit zijn hun verhalen.
1 september 2019

Autodromen komen uit

Droom jij van een sportieve cabrio, een mooie oldtimer of een zuinige, elektrische auto? Lees dan de prikkelende verhalen van Claude, Martijn en de andere doeners. Zij vertellen je over hun bijzondere auto’s en geven je tips hoe jij je droom kunt waarmaken.

Doeners dichtbij

Als kind vond Claude sportwagens, en dan vooral Engelse Morgans, al heel mooi. Dat kwam door een cadeautje van zijn juf: een speelgoed-Morgan. De speelgoedauto heeft hij al die jaren bewaard. Maar voordat hij de échte Morgan had, heeft hij 50 jaar geduld moeten hebben.

Lees het verhaal van Claude
doeners dichtbij

Eerste oude Lada van Martijn Timmers

De liefde voor speciale auto’s is bij Martijn Timmers (26) ontstaan toen hij als veertienjarige samen met zijn vader een auto (Burton) bouwde. Toen hij later een foto zag van een gepimpte Lada 2106 was hij meteen overtuigd: dit was de auto waar hij van droomde.

Lees het verhaal van Martijn
eerste oude Lada

Stel zelf je autoverzekering samen

Heb jij een sportauto, elektrische auto of rij je in een heel ander model? En wil je daar zonder problemen van genieten? Kies dan voor de juiste autoverzekering.

Meer verhalen in de serie De Eerste

De vergelijker

Een handgemaakte sportauto of een 100% elektrische auto. Waarom hebben Martijn en Rowan hiervoor gekozen? Lees het verhaal sportauto vs. elektrische auto.

de vergelijker

Hoe doen zij het?

Wil jij een oldtimer, cabrio of een elektrische auto? Lees hier hoe je dit doet en waar je aan moet denken.