Naar inhoud

360° Ford Ranchero

Daniël ademt Amerikaanse auto's. De Ford Ranchero is zijn pronkstuk. Neem een kijkje in zijn American dream.
3 maart 2017

Wow. Dit is dus een Ford Ranchero… Wat een bak! De Ford is van Daniël, een klant van ons. Daniel stuurde ons een foto van het interieur van zijn Ranchero. Dat deed hij na een oproep op de FBTO Facebookpagina.

Met zijn ingestuurde foto won hij een 360° fotoshoot voor zijn Amerikaan. We stelden hem meteen wat vragen over zijn grote liefde…

Waar heb je deze Ford Ranchero op de kop getikt?

We hebben deze auto gevonden via een klassiekerblad, dat we als verjaardagscadeau aan mijn opa hadden gegeven. Daarin stond een advertentie van een handelaar in Amerikaanse auto's. En daar stond ‘ie, prachtig! Mijn hart begon er sneller van te kloppen.

Waarom past deze auto bij jou?

Al jaren ben ik enorm fanaat van Amerikaanse auto's. En sinds 2011 vooral van het merk Ford. Ford is voor mij hét symbool van de auto. Met gedurfde ontwerpen als de Mustang en de Ranchero natuurlijk. Pas jaren later volgden andere merken. Ik ben getrouwd in een 68 Mustang Fastback. Schitterend. Mijn Ford Ranchero past bij wie ik ben. Een auto met een stoere uitstraling, hij rijdt als een cruiser en is ook nog eens groen. Dit pas weer bij mijn groene vingers en het altijd willen helpen van mensen. Mijn auto is compleet origineel en veel zeldzamer dan de Mustang. Ben er enorm trots op. Een American dream die uitkwam!

Kun je ons iets meer vertellen over het interieur?

Het interieur is zo goed als nieuw. Via Facebook heb ik in de Verenigde Staten de originele knoppen op de kop getikt. In de hoofdsteunen staan de initialen van mijn opa, die ook zo’n Fordfan was. Binnenkort gaan we de bank vervangen en willen we 2 originele vloermatten kopen.

Krijg je veel reacties als je aan het toeren bent?

Zeker! Of ik nog een rondje extra wil rijden. En of ik wat extra gas kan geven. In mijn buurt wonen blijkbaar veel autoliefhebbers.

En: ben je blij met ons als verzekeraar?

Jazeker! We hebben naast de Ford een Seat. De Seat gebruiken we voor de dagelijkse ritjes. Natuurlijk hebben we wel ‘ns pech gehad, maar dat werd door FBTO goed en snel opgelost! Wat mij vooral aanspreekt bij de FBTO Autoverzekering is de aanschafwaardevergoeding. Die vonden wij er samen met de andere voorwaarden écht uitspringen bij FBTO!

Misschien vind je dit ook interessant...