Naar inhoud

Informatie camper­verzekering

Heb je net een nieuwe camper gekocht? Gefeliciteerd! Als je een camper hebt dan heb je een verzekering nodig, dat is wettelijk verplicht. Een autoverzekering is geen geldige verzekering voor je camper.

FBTO heeft geen camperverzekering

Wil je je camper verzekeren tegen schade of diefstal? Dat kan niet bij FBTO. Maar wel bij onze collega’s van Centraal Beheer. Zij zijn net als FBTO onderdeel van Achmea. Onze rechtsbijstandverzekering kan je wél helpen bij ongelukken in het verkeer. Dat komt goed van pas als je een camper hebt.

Oei, een ongelukje in het verkeer met je camper

Heb je een ongeluk gehad? En wil je dat de andere partij de schade betaalt? Soms gaat dat niet vanzelf. Met de FBTO Rechtsbijstandverzekering module Verkeer krijg je juridische hulp en advies áls er wat gebeurt. Dat kan als camperbestuurder, maar dus ook als je in je auto rijdt.

Lang of vaak op reis, maar wel met een veilig gevoel weg

Ga je door Europa reizen met je camper? Of blijf je wat dichterbij? Als je vaker even weg bent verzeker je je met de FBTO Doorlopende reisverzekering. Dat is handig omdat je dan geen losse verzekeringen per tripje hoeft te kiezen. Én extra handig: met de module Vervoer ben je verzekerd voor pechhulp onderweg.

Alvast wegdromen over mooie camperavonturen?

We hebben tips voor je verzameld over verre reizen!
Lees onze blog
Verre reis reisverzekering