Naar inhoud

Blue Monday? Niet met deze 5 tips

Je doet niet aan 'Blue Monday'. Je maakt van iedere dag een feestje. Dus ook van de maandag. Met deze 5 positieve tips.
15 januari 2018

Sinds een paar jaar kennen we in Nederland Blue Monday. Het zou de meest depressieve dag van het jaar zijn. Maar bij FBTO houden we niet zo van die negatieve gedachte. Daarom in deze blog 5 positieve tips om er een top maandag van te maken!

5 positieve tips voor jou

 1. Beweeg je gelukkig!
  Van bewegen krijg je energie! Haal op je werk een keer extra koffie voor je collega’s. Kun jij weer even bewegen én je maakt je collega’s blij. En van die lachende gezichten als jij de koffie voor ze neerzet, word jij toch ook weer helemaal happy?

 2. Meezingen met je guilty pleasures
  Superfoute muziek die je van A tot Z mee kunt zingen. Heerlijk! Zet je meest foute nummer op, draai de volumeknop open en zing zo hard mogelijk mee! Deze tip werkt vooral goed in de auto of onder de douche. Heb je ruimte om je heen? Vergeet je dansmoves dan niet.

 3. Bladeren door fotoalbums van vroeger
  Ben je thuis vandaag? Maak het extra gezellig en pak die fotoalbums van vroeger er weer eens bij. Zet een kopje thee, installeer jezelf lekker comfortabel op de bank en kijk je oude foto’s terug. Al die mooie herinneringen! Voor je het weet ben je weer een paar uur verder.

 4. Op zoek naar je droomvakantie
  Wie wordt er nou niet blij van vakantie? Kruip achter je laptop en surf rond op de vakantiesites. Droom lekker weg bij alle mooie vakantiebestemmingen. Je kunt jezelf natuurlijk ook verwennen met gewoon een lekker weekendje weg. Dat voelt stiekem toch ook een beetje als vakantie.

 5. Vrolijke bellen blazen
  Geluk zit in de kleine dingen die je doet. En wij hebben dan natuurlijk een favoriete activiteit. Tover een bellenblaas uit je tas (wie heeft dat nu niet mee?) en blaas een paar vrolijke bellen. Zeker weten dat je hier mensen mee aan het lachen krijgt!

Misschien vind je dit ook interessant...