Naar inhoud

FBTO Motorverzekering tot 24 juni 2019

Vanaf maandag 24 juni 2019 heeft FBTO een nieuwe motorverzekering. Heb je voor deze datum je FBTO Motorverzekering afgesloten? Dan vind je hier alle informatie die voor jou belangrijk is.

Basisverzekering en aanvullende modules

De FBTO Motorverzekering tot 24 juni 2019 heeft 3 basisverzekeringen: WA, WA-Plus en WA-Casco. De aanvullende modules van deze motorverzekering zijn:

  • Ongevallen Opzittenden Verzekering
  • Verkeersrechtsbijstand

Wil je precies weten wat wel en niet verzekerd is met de motorverzekering die je nu hebt? Bekijk dan de polisvoorwaarden van de FBTO Motorverzekering tot 24 juni 2019 (pdf).

Informatiedocumenten motorverzekering

Bekijk ook de informatiedocumenten die horen bij deze motorverzekering:

Overstappen naar de nieuwe motorverzekering

In de nieuwe FBTO Motorverzekering hebben we een aantal dingen aangepast:

  • Kies naast de aanvullende modules nu ook voor extra opties bij je basisverzekering. Bijvoorbeeld de extra optie Winterstopkorting of No-claimbeschermer.
  • De module Ongevallen Opzittenden Verzekering hebben we niet meer. Kies vanaf nu voor de module Opzittendenverzekering. Daarmee zijn jij én iemand achterop je motor of in de zijspan verzekerd voor persoonlijke en materiële schade door een ongeval.
  • We hebben 2 nieuwe modules: pechhulp binnenland en pechhulp buitenland. Verzeker je daarmee voor hulp bij pech onderweg in Nederland én in het buitenland.

Lees meer over de nieuwe motorverzekering. Wil je nu alvast overstappen naar de nieuwe motorverzekering? Dat kan! Bel ons op (058) 234 56 78. We zijn er op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur.

Alle klanten krijgen in de toekomst de nieuwe FBTO Motorverzekering

Iedereen krijgt in de toekomst de nieuwe FBTO Motorverzekering. Je krijgt daar bericht over rondom de verlenging van je huidige motorverzekering.