Naar inhoud
shopping awards 2019

Vakprijs Shopping Awards voor FBTO!

"De passie is duidelijk voelbaar!" De vakjury van de Shopping Awards beloont FBTO met de Beste Financiële Website.
29 maart 2019
NOORDWIJK- FBTO pakte gisteravond de 1e prijs bij de Shopping Awards in de categorie ‘Personal & Financial Services’! Met deze prijs is FBTO officieel onderscheiden door de vakjury als Beste Financiële Website. Patrick Vroklage, online manager FBTO, kreeg de award uit handen van Dennis Weening in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Bij FBTO is de passie duidelijk voelbaar

Volgens het juryrapport zette FBTO in 2018 grote stappen en haalde tastbare resultaten. “Opvallend is FBTO’s innovatiekracht en de permanente focus op verbetering van de klantinteractie. De verzekeraar boekte indrukwekkende, meetbare resultaten op het gebied van SEA en SEO. Dit werd bereikt op eigen kracht met interne teams. De passie is bij FBTO voelbaar.” FBTO Marketing Manager Rogier de Weerd over de vakprijs: “Wat een mooie beloning voor ons harde werk, ik ben trots op alle collega’s bij FBTO!”

Klant centraal bij FBTO

Patrick Vroklage: “De website en de andere online kanalen hebben we op basis van klantervaring en klantbehoeftes flink geoptimaliseerd. Het afgelopen jaar is de vindbaarheid van FBTO.nl en de traffic naar de site flink verbeterd. Ook is het aantal accounts in de ‘Mijn’ omgeving gegroeid. Daarnaast zijn de verschillende digitale klantenservicekanalen (Chat/WhatsApp/Social) onder handen genomen om de klant nóg beter helpen te kiezen. Bij alle verbeteringen bij FBTO staat de klant centraal. De klant zit bij FBTO aan het stuur. Bij alles wat we doen en verbeteren, is de klant direct betrokken. Van agile teams waardoor we klantbehoeftes snel kunnen vertalen naar online oplossingen, tot dynamic pricing. FBTO is er 24/7 voor de klant!”

Over FBTO

FBTO is al meer dan 60 jaar de innovatiefste én toegankelijkste verzekeraar van Nederland. In 2018 is FBTO door het KKV onderscheiden als Meest Klantgerichte Verzekeraar. FBTO geeft consumenten de vrijheid om keuzes te maken die bij hen passen. Daarom is de merkbelofte van FBTO: Jij kiest!

Over Shopping Awards

De Shopping Awards zijn de meest bekende vak- en juryprijzen voor de Nederlandse e-commerce. Tot eind 2016 waren de Shopping Awards bekend als Thuiswinkel Awards. Omdat de organisatie de omnichannel een steeds prominentere rol wil laten innemen bij de verkiezing, is ervoor gekozen om de naam te veranderen. Andere genomineerden binnen de categorie ‘Personal & Financial Services’ waren Aegon en Independer.

Misschien vind je dit ook interessant...