Naar inhoud
Shopping awards

FBTO wint voor de 2e keer Shopping Award

In 2019 namen we de glazen Shopping Award mee naar Leeuwarden. En dit jaar zetten we er een tweede naast.
18 september 2020
Gisteravond was de jaarlijkse uitreiking van de Shopping Awards. Altijd een spannend moment, want wie gaat er met de award vandoor? De award wordt uitgereikt aan verschillende categorieën. En dit jaar heeft FBTO de 1e prijs gewonnen in de categorie ‘Persoonlijke & Financiële Diensten. Daar zijn we super blij mee! Het is namelijk voor het tweede jaar op rij dat we deze prijs mee naar huis mogen nemen.

Dromen over deze prijs

Toen we de award in maart 2019 voor de eerste keer wonnen, was dat door onze innovatie en focus op verbetering van klantinteractie op de site. Achter de schermen waren we al druk bezig met een nieuw design voor fbto.nl, om dit nóg beter te maken. Toen hoopten we al dat we een jaar later weer de prijs in de wacht zouden slepen. En die droom is uitgekomen!

Daarom winnen we 'm ook in 2020

De Shopping Awards bestaan uit vakprijs én een prijs die een combinatie is van publieksstemmen en de beoordeling van vakexperts. Die laatste heeft FBTO voor de tweede keer op rij gewonnen. De reden? FBTO.nl is verder gegroeid. Een zeer gebruikersvriendelijke mobile first website. Maar het gaat niet alleen over de website. FBTO in zijn geheel is een sterke online speler die, als het om verzekeren gaat, online niet onopgemerkt blijft.

Over de Shopping Awards

De Shopping Awards zijn de meest bekende vak- en juryprijzen voor de Nederlandse e-commerce. Voorheen was de prijs ook wel bekend onder de naam Thuiswinkel Awards. Ieder jaar worden verschillende awards aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland uitgereikt. Andere genomineerden binnen de categorie ‘Persoonlijke & Financiële Diensten’ waren Overstappen.nl en payin3.nl.

Headerfoto met dank aan: © BBP Media / Dwain Olsem

Misschien vind je dit ook interessant...