Naar inhoud

SkinVision

Heb je een verdacht plekje op je huid dat je wilt laten checken? Met de FBTO Zorgverzekering kun je gratis de SkinVision app gebruiken. Maak een foto met de app en binnen 30 seconden weet je meer.

  • Check snel zelf verdachte plekjes
  • Binnen 30 seconden de uitslag
  • Krijg meteen advies

Download de SkinVision app

Download de app via de Store. Het gebruik van de app is gratis.

Zo werkt SkinVision

  1. Download de SkinVision app
  2. Maak een account aan in de app. Is je e-mailadres bevestigd? Dan kun je je account koppelen aan je FBTO Zorgverzekering. Vul in de app je klantnummer of burgerservicenummer in.
  3. Maak een foto van de plek die je wilt checken. Binnen 30 seconden weet je of de plek een laag, gemiddeld of hoog risico heeft.
  4. Heeft de plek een hoog risico? Dan krijg je meteen advies en begeleiding vanuit de app. En hoor je wat de vervolgstappen zijn.

Goed om te weten: twijfel je over het plekje op je huid? Neem dan altijd contact op met je huisarts. De SkinVision app is niet bedoeld om ziektes vast te stellen.

Veelgestelde vragen

Iedereen met een FBTO Zorgverzekering kan SkinVision gratis gebruiken.

Geeft de app aan dat het plekje op je huid een gemiddeld of hoog risico heeft? Dan geeft de app aan dat je contact op moet nemen met je huisarts of dermatoloog. De basisverzekering vergoedt deze kosten.

De foto's worden opgeslagen in SkinVision in je eigen account. SkinVision voldoet aan de certificering voor informatiebeveiliging.

Je kunt de app in Nederland en het buitenland gebruiken.