Naar inhoud

SkinVision

Met de SkinVision app check je snel verdachte plekjes op je huid. Heb je een verdachte plek die je wilt laten checken? Maak een foto met de app en weet binnen 30 seconden meer. Heb je de module Zorg in het buitenland van de FBTO Zorgverzekering? Dan kun je vanaf 1 januari 2022 zonder extra kosten gebruikmaken van SkinVision.

  • Check snel zelf verdachte plekjes
  • Binnen 30 seconden de uitslag
  • Krijg meteen advies

Download de SkinVision app

Download de app via de Google Play Store of de App Store. Het gebruik van de app is gratis.

Voor iedereen met de module Zorg in het buitenland

De app kun je zonder extra kosten gebruiken als je de module Zorg in het buitenland aan hebt staan. Het maakt niet uit of je in Nederland of in het buitenland bent.

Zo werkt SkinVision

  1. Download de SkinVision app
  2. Maak een account aan in de app. Is je e-mailadres bevestigd? Dan kun je je account koppelen aan je FBTO Zorgverzekering. Vul in de app je klantnummer of burgerservicenummer in.
  3. Maak een foto van de plek die je wilt checken. Binnen 30 seconden weet je of de plek een laag, gemiddeld of hoog risico heeft.
  4. Heeft de plek een hoog risico? Dan krijg je meteen advies en begeleiding vanuit de app. En hoor je wat de vervolgstappen zijn.

Goed om te weten: twijfel je over het plekje op je huid? Neem dan altijd contact op met je huisarts. De SkinVision app is niet bedoeld om ziektes vast te stellen.

Veelgestelde vragen

De app is zonder extra kosten voor iedereen die de module Zorg in het buitenland aan heeft staan.

Geeft de app aan dat het plekje op je huid een gemiddeld of hoog risico heeft? Dan geeft de app aan dat je contact op moet nemen met je huisarts of dermatoloog. De basisverzekering vergoedt deze kosten.

De foto's worden opgeslagen in SkinVision in je eigen account. SkinVision voldoet aan de certificering voor informatiebeveiliging.

Ja, de app is ook te gebruiken in Nederland.