Naar inhoud

Je persoonlijke FBTO Tijdlijn in MijnFBTO

Op je persoonlijke Tijdlijn in MijnFBTO vind je berichten over je verzekering die voor jou belangrijk zijn. Bijvoorbeeld de bevestiging van een rekening die je gedeclareerd hebt, een bericht dat je een verzekering hebt aangepast of je nieuwe polis met de bijbehorende voorwaarden. Je kunt het allemaal vinden op je FBTO Tijdlijn.

De verzekeringen op je Tijdlijn

Berichten over de onderstaande FBTO-verzekeringen vind je terug op je persoonlijke Tijdlijn:

  • Autoverzekering
  • Doorlopende reisverzekering
  • Levensverzekering, zoals de overlijdensrisicoverzekering
  • Motorverzekering
  • Ongevallenverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Woonverzekering
  • Zorgverzekering

Dat betekent dat er ook verzekeringen zijn, waarvan je het bericht niet terugvindt op de Tijdlijn. We werken hard om dit ook voor al je andere FBTO verzekeringen en contactmomenten te regelen. Het kan dus zijn dat als je de volgende keer kijkt op je FBTO Tijdlijn, deze er anders uitziet.

Waarom de FBTO Tijdlijn?

Het doel van de FBTO Tijdlijn is om jou een plek te bieden waar je alle momenten dat je met FBTO contact hebt gehad terug kunt vinden. Een soort klantdossier. Bijvoorbeeld als je ons een WhatsApp hebt gestuurd, je een e-mail van ons hebt gekregen of als je ons een vraag hebt gesteld via de chat of telefoon. Maar hier kun je ook je polis, voorwaarden, declaraties en wijzigingen makkelijk inzien. En de groene kaart van je autoverzekering bijvoorbeeld. Allemaal in een handig overzicht. Zo ben je altijd op de hoogte over je contact met ons. 

Veelgestelde vragen

Om sommige berichten te kunnen lezen moet je ook inloggen met DigiD. Soms is dat lastig. Maar het is nodig omdat we jouw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk willen beschermen. Door in te loggen met DigiD kunnen internetcriminelen niet bij jouw privacygevoelige informatie komen. Zelfs niet als ze toch de gebruikersnaam en het wachtwoord van MijnFBTO weten. Alle Nederlandse zorgverzekeraars beschermen privacygevoelige informatie met DigiD.

De berichten van de FBTO Tijdlijn kun je openen met een PDF-reader, zoals Acrobat Reader. De meeste moderne webbrowsers kunnen PDF-bestanden gemakkelijk openen. Lukt dit niet? Probeer het bestand dan te downloaden (rechtermuisknop > opslaan). Zoek het PDF-bestand en dubbelklik om het bestand te openen. Als je browser een downloadvenster heeft geopend, dubbelklik dan op het PDF-bestand in de downloadlijst.

Soms duurt het even om de berichten uit jouw persoonlijke archief te halen. Zie geen berichten maar wel bewegende streepjes? Dan kan het zijn dat je nog even moet wachten. Zie je helemaal niets? Dan kan het zijn dat we even geen verbinding kunnen maken met het archief. Probeer het later nog eens. Lukt het dan nog steeds niet? Laat het ons weten via de feedback-button aan de rechterkant van het scherm.