Naar inhoud

Je persoonlijke FBTO Tijdlijn in MijnFBTO

Op je persoonlijke tijdlijn vind je berichten over je zorgverzekering, autoverzekering en rechtsbijstandverzekering die voor jou belangrijk zijn. Bijvoorbeeld de bevestiging van je gedeclareerde nota, een bericht dat je een verzekering hebt aangepast of je nieuwe polis. Je kunt het allemaal vinden op je FBTO Tijdlijn. En binnenkort nog veel meer.

FBTO Tijdlijn

  • Speciaal voor jou als je een auto-, rechtsbijstand- of zorgverzekering van FBTO hebt
  • Alle berichten op een overzichtelijke plek
  • Persoonlijke berichten die nuttig zijn voor jou
Bekijk de FBTO Tijdlijn Inloggen MijnFBTO

Waarom de FBTO Tijdlijn?

Doel van de FBTO Tijdlijn is om jou een plek te bieden waar je alle momenten dat je met FBTO contact hebt gehad terug kunt vinden. Een soort klantdossier. Bijvoorbeeld als je ons een WhatsApp hebt gestuurd, je een email van ons hebt gekregen of als je ons een vraag hebt gesteld via de chat of telefoon. Maar hier kun je ook je polis, declaraties en wijzigingen makkelijk inzien. Allemaal in een handig overzicht. Zo ben je altijd op de hoogte over je contact met ons. 


Je ziet nog niet alle contactmomenten met FBTO terug op de tijdlijn. Nu zie je de belangrijkste informatie over je FBTO Zorgverzekering, FBTO Autoverzekering en  FBTO Rechtsbijstandverzekering. Benieuwd wat je binnenkort kunt verwachten? Dat lees je hieronder.

Wat kun je binnenkort verwachten op je FBTO Tijdlijn?

We zijn steeds bezig om de FBTO Tijdlijn uit te breiden. Je kunt al berichten bekijken van je FBTO Rechtsbijstandverzekering als je die hebt afgesloten na maart 2017. En berichten van je FBTO Zorgverzekering die je in 2018 hebt ontvangen, en berichten over je FBTO Autoverzekering afgesloten na oktober 2018. We werken hard om dit ook voor al je andere FBTO verzekeringen en contactmomenten te regelen. Het kan dus zijn dat als je de volgende keer kijkt op je FBTO Tijdlijn, deze er anders uitziet.

Dit kun je binnenkort verwachten op je FBTO Tijdlijn:

  • Wanneer je een nieuwe een nieuwe FBTO Motorverzekering of Woonverzekering afsluit, wijzigt of opzegt
  • Speciaal voor jou gemaakte e-mails met onder andere inspirerende klantverhalen en inspirerende weetjes.
  • Als je contact met FBTO hebt gehad. Bijvoorbeeld via Whatsapp, de telefoon, chat of e-mail.

Veelgestelde vragen

Om sommige berichten te kunnen lezen moet je ook inloggen met DigiD. Soms is dat lastig. Maar het is nodig omdat we jouw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk willen beschermen. Door in te loggen met DigiD kunnen internetcriminelen niet bij jouw privacygevoelige informatie komen. Zelfs niet als ze toch de gebruikersnaam en het wachtwoord van MijnFBTO weten. Alle Nederlandse zorgverzekeraars beschermen privacygevoelige informatie met DigiD.

De berichten van de FBTO Tijdlijn kun je openen met een PDF-reader, zoals Acrobat Reader. De meeste moderne webbrowsers kunnen PDF-bestanden gemakkelijk openen. Lukt dit niet? Probeer het bestand dan te downloaden (rechtermuisknop > opslaan). Zoek het PDF-bestand en dubbelklik om het bestand te openen. Als je browser een downloadvenster heeft geopend, dubbelklik dan op het PDF-bestand in de downloadlijst.

Soms duurt het even om de berichten uit jouw persoonlijke archief te halen. Zie geen berichten maar wel bewegende streepjes? Dan kan het zijn dat je nog even moet wachten. Zie je helemaal niets? Dan kan het zijn dat we even geen verbinding kunnen maken met het archief. Probeer het later nog eens. Lukt het dan nog steeds niet? Laat het ons weten via de feedback-button aan de rechterkant van het scherm.