Naar inhoud

Stem op de beste website en win!

We zijn genomineerd voor De Beste Website van 2019 in de categorie verzekeraars. Stem en maak kans op mooie prijzen.
19 september 2019

FBTO is genomineerd in de categorie Verzekeraars voor De Beste Website van 2019. Daar zijn we trots op! Jij kunt bepalen wie de winnaar wordt. Stem op de beste website en maak kans op mooie prijzen.

Jouw mening telt

Op de nominatie zijn we al hartstikke trots, maar natuurlijk willen we de prijs dan ook graag winnen. Daarom hebben we jouw stem nodig. Je kunt onze website beoordelen op de onderwerpen het ontwerp, de inhoud en de ‘navigatie. Ook kun je ons een algemeen cijfer geven. We zijn erg benieuwd naar jouw mening.

Fantastische prijzen

Stemmen doe je niet voor niets. Je maakt namelijk kans op één van de fantastische prijzen. De eerste prijs die de organisatie verloot is een Sonos Play:5. Verder maak je kans op 1 van de 5 Bol.com-bonnen ter waarde van € 100,- en een overnachting in een 4-sterren hotel.

Stem nu en doe mee!

Ultieme publieksprijs

De Website van het Jaar-verkiezing is de ultieme publieksprijs, die zich richt op de kwaliteit en inhoud van websites. De verkiezing wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Multiscope. Vorig jaar kwam Buienradar als grote winnaar uit de bus, dit jaar hopen wij op de titel.

Je kunt stemmen tot 18 oktober. De winnaar van 2019 is op 20 oktober bekend. Vergeet je niet op ons te stemmen? Alvast bedankt!

Misschien vind je dit ook interessant...