Naar inhoud
Stadion e-divisie

FBTO official partner eDivisie

FBTO is Official Partner geworden van de grootste nationale FIFA-competitie ter wereld: de Nederlandse eDivisie.
15 januari 2020
Bij FBTO houden we van online. Verzekeringen sluit je bij ons online af. Iets aanpassen, schade melden of je zorgnota declareren? Online! Ook contact met ons kan via chat, WhatsApp of onze socials. Niet meer dan logisch dat we daarom een samenwerking zijn aangegaan met de eDivisie. Je weet wel, de online variant van Nederlands populairste sport: voetbal. Een leuke samenwerking om de betrokkenheid bij een jonge doelgroep te vergroten.

Wat is de eDivisie?

De eDivisie is een initiatief van de Eredivisie CV, in samenwerking met de 18 eredivisieclubs, EA SPORTS™, DreamHack en Endemol Shine Nederland. De eDivisie is onderdeel van EA SPORTS FIFA Global Series. Binnen de eDivisie strijden esporters van de 18 eredivisieclubs om het kampioenschap in de game EA SPORTS FIFA 20 Ultimate Team. Voor de eredivisie en de eredivisieclubs is de eDivisie een innovatief platform om jongeren te bereiken en de betrokkenheid van bestaande fans bij hun club te vergroten.

Aandacht voor een gezonde levensstijl

Met deze samenwerking probeert FBTO de betrokkenheid met een jonge doelgroep te vergroten. En samen met de eDivisie willen we de jongeren inspireren met een gezonde en vrije levensstijl. Dat gaan we doen door aansprekende content te maken met de clubs en spelers van de eDivisie. Daarnaast is FBTO zichtbaar bij alle wedstrijden die live op YouTube worden uitgezonden. De wedstrijden zijn elke maandag en dinsdag tussen 17.00 en 22.00 uur live te zien op het YouTubekanaal van de eDivisie.

Misschien vind je dit ook interessant...