Naar inhoud

Verzeker de inventaris van je caravan

Heb je een inventaris dat meer dan € 1000,- waard is? Dan kun je met de module Inventaris spullen die in de caravan, aanbouw of voortent horen en niet vastzitten aan de caravan uitgebreider te verzekeren. Kies de module Inventaris direct bij het afsluiten van de caravanverzekering. De aanvullende module kun je het hele jaar door aan- en uitzetten.

Voordelen module Inventaris

  • Verzekerd bij schade en diefstal
  • Meubels in de voortent verzekerd
  • TV verzekerd voor diefstal
Bereken je premie 2 minuten
inventaris

Dit vergoedt de module Inventaris

Inventaris duurder dan € 1.000,- verzeker je met deze module. Je bent dan verzekerd tot maximaal € 20.000,- bij schade en diefstal.
In de polisvoorwaarden (pdf) lees je precies wat wel en niet verzekerd is.

Nieuwwaarde en dagwaarde inventaris

Heb je schade of worden je spullen gestolen? Dan krijg je de nieuwwaarde terug. Dat is het bedrag waarvoor je vergelijkbare spullen nieuw kunt kopen. Is de inventaris minder dan 40% van de nieuwwaarde? Dan krijg je terug wat je spullen op dat moment waard zijn. Dat noemen we dagwaarde.

Andere modules bij de caravanverzekering

Wil je meer verzekeren voor je caravan? Vul dan je caravanverzekering aan met extra aanvullende modules.

Veelgestelde vragen

Nee, die zijn niet verzekerd met de module Inventaris van onze caravanverzekering. Kijk daarvoor eens naar onze reisverzekering.

De buitenshuisverzekering is 1 van onze woonverzekeringen. Zo zijn de spullen uit huis, die je onderweg vaak bij je hebt, ook verzekerd. Ook als je die schade per ongeluk zelf veroorzaakt. Dat geldt niet voor de module Inventaris. Met deze module zijn huishoudelijke spullen in je caravan, aanbouw of voortent verzekerd.

Ja, ook spullen in de voortent of aanbouw zijn verzekerd met de module Inventaris.

Documenten

Lees alles over de caravan­verzekering in de polisvoorwaarden. Voor een samenvatting bekijk je het informatiedocument.