Naar inhoud

Verzeker de inventaris van je caravan

Heb je een inventaris dat meer dan € 1000,- waard is? Dan kun je met de module Inventaris spullen die in de caravan, aanbouw of voortent horen en niet vastzitten aan de caravan uitgebreider te verzekeren. De aanvullende module kun je het hele jaar door aan- en uitzetten.

  • Verzekerd bij schade en diefstal
  • Meubels in de voortent verzekerd
  • TV verzekerd voor diefstal

Dit vergoedt de module Inventaris

Inventaris duurder dan € 1.000,- verzeker je met deze module. Je bent dan verzekerd tot maximaal € 20.000,- bij schade en diefstal.
In de polisvoorwaarden (pdf) lees je precies wat wel en niet verzekerd is.

Nieuwwaarde en dagwaarde inventaris

Heb je schade of worden je spullen gestolen? Dan krijg je de nieuwwaarde terug. Dat is het bedrag waarvoor je vergelijkbare spullen nieuw kunt kopen. Is de inventaris minder dan 40% van de nieuwwaarde? Dan krijg je terug wat je spullen op dat moment waard zijn. Dat noemen we dagwaarde.

Andere modules bij de caravanverzekering

Wil je meer verzekeren voor je caravan? Vul dan je caravanverzekering aan met extra aanvullende modules.

FBTO stopt met de caravanverzekering

Je kunt geen nieuwe FBTO Caravanverzekering afsluiten. Heb je al een caravanverzekering? Dan loopt je verzekering gewoon door. Je kunt bij ons terecht voor het aanpassen van je verzekering en het melden van schade. Lees meer over ‘FBTO stopt met de caravanverzekering’.

Veelgestelde vragen

Nee, die zijn niet verzekerd met de module Inventaris van onze caravanverzekering. Kijk daarvoor eens naar onze reisverzekering.

De buitenshuisverzekering is 1 van onze woonverzekeringen. Zo zijn de spullen uit huis, die je onderweg vaak bij je hebt, ook verzekerd. Ook als je die schade per ongeluk zelf veroorzaakt. Dat geldt niet voor de module Inventaris. Met deze module zijn huishoudelijke spullen in je caravan, aanbouw of voortent verzekerd.

Ja, ook spullen in de voortent of aanbouw zijn verzekerd met de module Inventaris.

Documenten

Voor een samenvatting bekijk je het informatiedocument. Elke verzekeraar gebruikt hetzelfde document. Zo kun je heel gemakkelijk de verzekeringen vergelijken.