Naar inhoud

Aanbouw van je caravan verzekerd

Verzeker de aanbouw van je caravan, zoals je schuurtje of schutting. Kies de module Aanbouw en je krijgt een vergoeding bij schade of diefstal. De aanvullende module kun je het hele jaar door aan- en uitzetten.

  • Voordelige afschrijvingsregeling
  • Je schuurtje is verzekerd
  • Schade door hagel verzekerd

Dit vergoedt de module Aanbouw

Met de module Aanbouw van onze caravanverzekering ben je verzekerd voor schade aan bijvoorbeeld je schutting of schuurtje.
In de polisvoorwaarden (pdf) lees je precies wat wel en niet verzekerd is.

De waarde van je aanbouw

Je aanbouw kan minimaal € 100,- en maximaal € 20.000,- waard zijn. Kan de aanbouw gemaakt worden? Dan vergoeden wij de reparatiekosten tot maximaal de dagwaarde direct voor de schade. In geval van schade vragen we je naar een aankoopbewijs of bon van de aanbouw om de (dag)waarde te bepalen. Is je aanbouw jonger dan 1 jaar? Dan krijg je 100% van het verzekerde bedrag terug. Ieder jaar daarna krijg je steeds 10% minder.

Andere modules bij de caravanverzekering

Wil je meer verzekeren voor je caravan? Vul dan je caravanverzekering aan met extra aanvullende modules.

FBTO stopt met de caravanverzekering

Je kunt geen nieuwe FBTO Caravanverzekering afsluiten. Heb je al een caravanverzekering? Dan loopt je verzekering gewoon door. Je kunt bij ons terecht voor het aanpassen van je verzekering en het melden van schade. Lees meer over ‘FBTO stopt met de caravanverzekering’.

Documenten

Voor een samenvatting bekijk je het informatiedocument. Elke verzekeraar gebruikt hetzelfde document. Zo kun je heel gemakkelijk de verzekeringen vergelijken.