Naar inhoud

Personal training

Wil je naar een personal trainer en heb je de FBTO Zorgverzekering (basisverzekering) met de module Conditie & Fitheid? Dan kun je een vergoeding krijgen.

Wat is personal training?

Personal training is persoonlijke begeleiding bij het fitnessen. Samen met een personal trainer kijk je welke manier van trainen het beste bij je past.

Wat vergoedt de basisverzekering in 2020?

Je krijgt geen vergoeding voor personal training. Je krijgt wel een vergoeding vanuit de aanvullende module Conditie en Fitheid.

Wat vergoedt de aanvullende module Conditie & Fitheid?

Uit de module Conditie & Fitheid krijg je een vergoeding van € 150,- per jaar voor een introductie pakket Personal training.

Let op: onze aanvullende module Conditie & Fitheid heeft een maximale vergoeding per kalenderjaar, per verzekerde. Heb je dit jaar al eerder zorg gebruikt uit de module? Dan kan het zijn dat je het maximum bedrag, of een deel van het maximum bedrag hebt opgemaakt.

Wanneer kan ik de module aanzetten?

De module Conditie & Fitheid kies je tegelijk met de basisverzekering. De module blijft aanstaan tot en met 31 december.

Waar kan ik naar toe?

Je kunt naar een zorgverlener waarmee wij afspraken hebben. Kijk voor alle zorgverleners met een contract in de FBTO Zorgzoeker.

Heb ik eigen risico?

Je hebt geen eigen risico voor zorg uit de aanvullende module.

Wat zijn de voorwaarden voor 2020?

Het vergoedingenoverzicht geeft een samenvatting van de voorwaarden. Je kunt hieraan geen rechten ontlenen. De polisvoorwaarden en de reglementen die hierbij horen, bepalen de vergoeding waar je recht op hebt.
De voorwaarden voor andere jaren vind je in de polisvoorwaarden van 2019 of 2018.