Naar inhoud

Just2BFit vitamines check

Nieuw bij onze zorgverzekering: extra fit met Just2BFit. Welke vitamines heb jij nodig om nog fitter te worden? Just2BFit helpt je daarbij. Just2BFit geeft aan dat je via voeding niet altijd alles binnen krijgt wat je nodig hebt. En dat je door vitamines te slikken dit aanvult en het immuunsysteem versterkt. Het immuunsysteem helpt om ziektes en virussen te voorkomen.

Just2BFit geeft advies over extra vitamines

Niemand is gelijk. Daarom raadt Just2BFit je de vitamines aan die bij jou passen. Je krijgt een advies op maat. Hoe ze dat doen? Via een uitgebreide test checken ze je gezondheid en levensstijl. En zien ze of je lichaam wat extra vitamines kan gebruiken. 

Doe de test

Nieuwsgierig geworden? Doe dan deze korte test om te zien of Just2BFit iets voor jou is.

Vraag 1
Ben je niet gezond, of chronisch ziek? 
[] Ja
[] Nee

Vraag 2
Heb je stress?
[] Ja
[] Nee

Vraag 3
Ben je op dit moment niet fit?
[] Ja
[] Nee

Vraag 4
Slaap je slecht?
[] Ja
[] Nee

Heb je een vraag met ‘ja’ beantwoord?

Dan kan je lichaam wel wat extra’s gebruiken. Doe op de website van Just2BFit de uitgebreide test. Je krijgt dan advies welke vitamines je het beste extra kunt slikken. En je kunt de vitamines meteen bestellen bij Just2BFit.

Doe de test en krijg 25% korting

Wij vinden gezondheid belangrijk. Daarom kun je als klant van FBTO je vitamines voor een lagere prijs kopen. Dat doe je door de vitaliteitstest of immuniteitstest te doen op Just2BFit.nl/fbto. En ook fijn: de vitamines die Just2BFit jou adviseert bestel je meteen met 25% korting. Of bestel een van de voordeelpakketten voor een FBTO prijs.

Afspraken met Just2BFit

Wij en Just2BFit hebben afgesproken dat we onze klanten in contact brengen met Just2BFit. De uitgebreide test en de vitamines worden aangeboden door Just2BFit. Als je de test doet, vind je het goed dat wij deze afspraak hebben. Heb je vragen over vitaminen? Dan kan Just2BFit je het beste verder helpen.

Wie is aansprakelijk?

FBTO is niet verantwoordelijk voor de gevolgen, bijvoorbeeld schade, door het gebruik van de producten van Just2BFit. Of de informatie die Just2BFit geeft.

6 tips om je weerstand te verhogen

Hatsjie! Is het weer zover? Ja hoor, ziek! Gebeurt dat je vaker? Dan heb je een lage weerstand. Misschien kun je wel wat extra vitamines gebruiken. Check de tips!
Lees het hele bericht
Weerstand verhogen

Veelgestelde vragen

Je koopt de vitamines bij Just2BFit. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je met Just2BFit contact opnemen.

Wij hebben afgesproken dat we onze klanten vertellen over Just2BFit. Wij krijgen hiervoor een vergoeding van Just2BFit.

Nee, we krijgen geen gegevens van jou of je gezondheid van Just2BFit. De testresultaten worden alleen gebruikt door Just2BFit om je een advies op maat te geven. Wij sturen ook geen gegevens naar Just2BFit.

Dat prijs van de vitamines kan per persoon verschillen. Dit omdat je een advies op maat krijgt.