Naar inhoud

MijnFBTO is vernieuwd. Ontdek het nu!

Via MijnFBTO regel je al sinds eind jaren '90 je verzekeringen online. Er is veel veranderd. Tijd voor een 'make over'!
4 april 2017

Eind jaren ’90 had FBTO als 1e verzekeraar een eigen klantomgeving: MijnFBTO. Zo konden zorgverzekerden toen al digitaal een zorgnota declareren. Daar liepen we mee voorop. De technische ontwikkelingen gingen in rap tempo verder.

Tijd voor verandering!

We hebben niet stil gezeten. Klanten kregen in MijnFBTO steeds meer mogelijkheden om hun verzekeringszaken te regelen. Maar de techniek kon de wensen van de klant en FBTO'ers niet meer aan. Dat moest anders. Tijd voor verandering!

'Make over'

MijnFBTO was dus toe aan een update. Een 'make over'. Daar zijn onze ontwerpers achter de schermen bijna een jaar mee aan slag geweest. Eindelijk is het dan eindelijk zover. MijnFBTO ziet er helemaal anders uit.

Niet alleen het ontwerp is anders. Dit hebben we ook alvast verbeterd:

  • Alle verzekeringen in 1 oogopslag
  • Nu nog prettiger om te zien op smartphone of tablet
  • Makkelijk en snel inloggen met je e-mailadres

Belangrijk: maak een nieuw account aan!

Goed om te weten! Voor het nieuwe MijnFBTO moet iedereen een nieuw account aanmaken. Voortaan log je in met je persoonlijke e-mailadres.

Koppel 1 e-mailadres aan 1 account

Let op: maak een account aan met een e-mailadres dat je alleen voor jezelf gebruikt. Gebruik je een e-mailadres samen met iemand anders? Je kunt het e-mailadres 1 keer gebruiken voor het aanmaken van een MijnFBTO account. Dat is wel zo veilig.

Activatielink

Let op: heb je het account aangemaakt? Vergeet dan niet deze nog te activeren met de activatielink. Die zit in de e-mail die je daarna van ons krijgt.

Tot slot. We blijven MijnFBTO vernieuwen

Met alleen een nieuw ontwerp zijn we er nog niet. De komende tijd gaan we aan de slag om de service nog beter te maken. Zodat je in de toekomst steeds meer dingen makkelijk zelf kunt regelen. Wanneer het jou uitkomt!

En nu aan de slag!

Misschien vind je dit ook interessant...