Naar inhoud

Ongevallen op reis verzekeren

Krijg je een ongeval op reis? En raak je daardoor blijvend invalide of kom je te overlijden? Dan krijg je met de module Ongevallen een uitkering.

Deze module Ongevallen hoort bij de kortlopende reisverzekering van FBTO.

Dit vergoedt de module Ongevallen

Met de module Ongevallen ben je verzekerd voor ongevallen tijdens je vakantie.
Bekijk ook de polisvoorwaarden van de kortlopende reisverzekering (pdf). Daarin lees je precies wat wel en niet verzekerd is.

Meer verzekeren?

Kies bij je reisverzekering meer aanvullende modules. Bijvoorbeeld:

Aansprakelijkheid in het buitenland

In het buitenland is de aansprakelijkheid vaak anders dan in Nederland. Veroorzaakt iemand anders schade? Dan krijg je vaak minder geld terug. Of helemaal niks. Met de aanvullende module Ongevallen krijg je een vast bedrag.

Vaker per jaar op reis?

Ga je langer dan 2 weken per jaar op vakantie? Denk ook aan je weekendjes weg. Dan is de doorlopende reisverzekering al snel voordeliger.

Veelgestelde vragen

Nee, voor de module Ongevallen heb je geen eigen risico.

Met je aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die jij veroorzaakt bij een ander. Niet voor schade die een ander veroorzaakt aan jou. Daarvoor heb je een ongevallenverzekering nodig.

Wil je deze alleen voor je reis afsluiten? Kies dan de aanvullende module Ongevallen bij de FBTO Reisverzekering.

Heb je de ongevallenverzekering van FBTO? Dan heb je deze module niet nodig bij je reisverzekering. Ben je ergens anders verzekerd? Check dan je polisvoorwaarden of je ook op reis verzekerd bent.

Ben je betrokken bij een ongeval? Of iemand die met je meereist? Neem dan altijd contact op met de FBTO Alarmcentrale. Zij zijn 24/7 bereikbaar.

Documenten

Voor een samenvatting bekijk je het informatiedocument. Elke verzekeraar gebruikt hetzelfde document. Zo kun je heel gemakkelijk de verzekeringen vergelijken.