Naar inhoud

Vakantiebeurs Utrecht: alles op 1 plek!

Waar kom je alvast in de vakantiestemming? Op de vakantiebeurs! De hele wereld onder 1 dak. En FBTO is er ook.
11 januari 2017

Alle continenten op zo’n 70.000 vierkante meter. Je wandelt in een paar stappen van de Oegandese jungle naar Spanje en Duitsland. Of van Brazilië naar China. De hele wereld binnen handbereik. Dan ben je op de vakantiebeurs in de Utrechtse Jaarbeurs. Die is van 11 tot en met 15 januari.

Volop inspiratie

Wat ga jij dit jaar doen? Heb je al plannen? Op de Vakantiebeurs krijg je inspiratie genoeg. Alle soorten vakanties zijn er te vinden. Van vakanties in je eentje tot groepsreizen. En van cruises via wandelvakanties naar avontuurlijke reizen. De Vakantiebeurs houdt rekening met alle doelgroepen.

Culinaire route

Smaak speelt ook een grote rol dit jaar. Zo is er zelfs een culinaire route over de beursvloer. Van traditionele hapjes tot de lekkerste wijnen en seizoensproducten. Want misschien is culinair wel een reden voor jou om een vakantie te regelen.

Op reis? Regel je reisverzekering!

Als je op vakantie gaat, kan er van alles gebeuren… Met een reisverzekering ben je verzekerd voor diefstal of schade aan je spullen. Maar je krijgt ook persoonlijke hulp als er iets gebeurt waardoor je extra kosten moet maken.

Bij FBTO kies je je eigen reisverzekering

Bij FBTO stel je je eigen reisverzekering samen. Omdat iedere vakantie weer anders is. Daarom heeft onze reisverzekering 8 aanvullende modules. Die kun je bij de FBTO Doorlopende reisverzekering het hele jaar door aan- en uitzetten. Kies bijvoorbeeld de basisverzekering voor een paar euro per maand. En breidt de verzekering uit als je gaat skiën, of een annuleringsverzekering wilt voor een pas geboekte vakantie. Of werelddekking nodig hebt omdat je naar Curaçao gaat.

FBTO heeft ervaring

We verzekeren ieder jaar honderdduizenden reizigers en vakantiegangers. Daar krijgen we een mooi cijfer voor. Een 8.3!

Vragen over de reisverzekering? We zijn ook op de Vakantiebeurs!

FBTO staat dit jaar 2 dagen op de Vakantiebeurs. Collega’s die onze reisverzekering van A tot Z kennen, zijn er voor vragen. Ze zijn op de beursvloer. En herkenbaar aan hun FBTO-jasjes.

Misschien vind je dit ook interessant...