Naar inhoud

Schade (op vakantie)? App je schade!

Schade appen? Dat is snel en makkelijk! Zeker op vakantie. Want dan wil je zo snel mogelijk weer genieten van de zon.
10 augustus 2017

Schade aan je spullen is altijd balen... Maar op vakantie al helemaal! Gelukkig kun je, als je de FBTO Reisverzekering hebt, schade appen. FBTO zoekt dan naar een oplossing. Ook als je in het buitenland op vakantie bent!

Ook schade appen op vakantie? Zo werkt 't!

Is je telefoon gestolen? Of gaat er iets kapot? App dan gemakkelijk je schade naar FBTO. Makkelijk en snel! Zo doe je dat:

  • Is er iets beschadigd? Maak dan een aantal goede foto’s van de schade. Maak 1 foto van het voorwerp dat is beschadigd en 1 foto van de omgeving waar de schade is ontstaan. App de foto’s naar 06 82 56 03 97.
  • Is er iets gestolen? Ook dan kun je dit melden via WhatsApp. Doe ook altijd aangifte bij de (plaatselijke) politie.
  • App ons je naam en polisnummer. Heb je je polisnummer niet bij de hand? Met een paar simpele vragen zoeken wij het nummer voor je op.

Je kunt ons appen op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur. We reageren zo snel mogelijk. Meestal binnen 5 minuten! App je buiten onze openingstijden? Dan reageren we de volgende werkdag.

Let op! Bel de FBTO Alarmcentrale als het om een spoedgeval gaat. De FBTO Alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar op +31(0)58 234 56 50. Ook in het buitenland.

Misschien vind je dit ook interessant...