Naar inhoud

Ook op vakantie: app je schade!

Schade appen is handig! Zo handig dat dat nu ook met je FBTO Reisverzekering kan. Makkelijk en lekker snel.
5 april 2017

Heb je schade? App je schade! Dat kan al bijna een jaar voor je autoschades. We hebben zo veel positieve reacties van onze klanten gekregen, dat we het schade appen voor onze reisverzekering hebben uitgebreid. Nu dus ook tijdens je vakantie!

Ook op vakantie: Heb je schade? App je schade!

Strandtas gestolen, vakantie annuleren of schade aan je vakantieverblijf? En heb je een FBTO Reisverzekering? App je schade makkelijk en snel naar FBTO. En hoe dat werkt? Heel simpel:

  1. Is er iets beschadigd? Maak dan een aantal goede foto’s van de schade. Maak 1 foto van het voorwerp dat is beschadigd en 1 foto van de omgeving waar de schade is ontstaan. App de foto’s naar 06 82 56 03 97.
  2. Is er iets gestolen? Ook dan kun je dit melden via WhatsApp op 06 82 56 03 97. Doe ook altijd aangifte bij de (plaatselijke) politie.
  3. App ons je naam en polisnummer. Heb je je polisnummer niet bij de hand? Met en paar simpele vragen zoeken wij het nummer voor je op.
  4. Je kunt ons appen op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur. We reageren zo snel mogelijk. Meestal binnen 5 minuten! App je buiten onze openingstijden? Dan reageren we de volgende werkdag.

Let op! Bel de FBTO Alarmcentrale als het om een spoedgeval gaat. De FBTO Alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar op +31(0)58 234 56 50. Ook in het buitenland.

Zet onze WhatsApp-nummers direct in je telefoon

Sla onze nummers op in je contacten! Dan heb je ze altijd bij de hand.

  • Schade melden tijdens je reis of aan je auto? Stuur een appje naar 06 82 56 03 97
  • Heb je een vraag? Stuur een appje naar 06 82 75 67 58

Misschien vind je dit ook interessant...