Zorgverzekering van FBTO

FBTO biedt je als enige zorgverzekeraar een zorgverzekering die je zelf samenstelt en het hele jaar door kunt aanpassen. Kies eenvoudig uit acht aanvullende modules naast de verplichte basisverzekering. Zo betaal je, naast de scherpe basispremie van € 96,75 per maand, alleen voor wat je zelf kiest.
Deze premie geldt van 1 januari t/m 31 december 2013. Medio november 2013 zijn de tarieven voor 2014 bekend.
 
Makkelijk je eigen zorgverzekering samenstellen. Jij kiest.
Bereken je premie
Afsluiten

Keuzehulp FBTO Zorgverzekering

Bij FBTO heb je de keuze uit acht modules. Welke aanvullende verzekering past bij jou? Je weet het in 10 stappen.

Meer informatie Start keuzehulp

Mijn FBTO Zorgverzekering

Hieronder zie je de resultaten van de Keuzehulp. Bij FBTO kun je jouw keuze altijd blijven aanpassen. Je zet de modules aan en uit wanneer jij dat wilt.

Bereken nu je premie. Op de premiepagina zie je precies wat er in de verschillende modules zit.

Premie bekijken

Vraag 1 van 7
52%
Basisverzekering

De basisverzekering is voor iedereen hetzelfde. Daarmee ben je bijvoorbeeld verzekerd voor huisartsbezoek, ziekenhuisopname en medicijnen. De overheid bepaalt ieder jaar wat de basisverzekering wel en niet vergoedt. De basisverzekering is in Nederland wettelijk verplicht.

Aanvullende modules

Naast de basisverzekering kun je aanvullende modules afsluiten. Daarmee verzeker je kosten die de basisverzekering niet of niet helemaal betaalt. Denk aan de tandarts of fysiotherapeut. De aanvullende verzekeringen kies je zelf en kun je het hele jaar door aan- en uitzetten! Zo kies je alleen wat je nodig hebt en bespaar je op je premie.

Keuzehulp

Stel zelf je zorgverzekering samen en bereken direct je premie. Wil je eerst weten welke van de zorgverzekeringen het beste bij je past? Gebruik dan de FBTO keuzehulp!

Al klant

Heb je een FBTO Zorgverzekering? Dan profiteer je van aantrekkelijke klantvoordelen. En daar betaal je geen extra premie voor! Hoe moet ik declareren? En wat zijn de vergoedingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie of een bril? Alles wat voor jou belangrijk is, lees je op 1 pagina.

De zorgverzekering van FBTO wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.8 (Gebaseerd op 175 klantbeoordelingen).

Algemene informatie verzekeringen

Voor algemene informatie over deze en andere verzekeringen kun je ook kijken op wijzeringeldzaken.nl. Deze site wijst consumenten met vragen over geldzaken de weg naar betrouwbare informatie zonder commercieel doel. Op allesoververzekeren.nl lees je een uitleg over alle verzekeringen.

Stel zelf je zorgverzekering samen en bereken direct je premie.