Naar inhoud

Je voortent en luifel verzekerd

Verzeker je voortent en luifel. Kies de module Voortent & Luifel en je krijgt een vergoeding bij schade of diefstal. De aanvullende module kun je het hele jaar door aan- en uitzetten.

  • Voordelige afschrijvingsregeling
  • Voortent verzekerd tot € 20.000,-
  • Schade door hagel verzekerd

Dit vergoedt de module Voortent & Luifel

Met de module Voortent & Luifel van onze caravanverzekering ben je verzekerd voor schade en diefstal van je voortent, (tent)luifel en toilettent die van tentdoek zijn gemaakt. Is je voortent jonger dan 1 jaar? Dan krijg je 100% van het verzekerde bedrag terug. Ieder jaar daarna krijg je steeds 10% minder.
In de polisvoorwaarden (pdf) lees je precies wat wel en niet verzekerd is.

Je luifel zit standaard aan de caravan

Een luifel kan standaard aan een caravan vastzitten. Het gaat hier dan om een luifel die uitgedraaid kan worden. Deze luifel hoeft niet apart verzekerd te worden, omdat deze bij de standaard uitrusting hoort en fabriek-af is geleverd. Wordt deze vastzittende luifel later gemonteerd? Dan moet deze wel apart verzekerd worden.

Andere modules bij de caravanverzekering

Wil je meer verzekeren voor je caravan? Vul dan je caravanverzekering aan met extra aanvullende modules.

FBTO stopt met de caravanverzekering

Je kunt geen nieuwe FBTO Caravanverzekering afsluiten. Heb je al een caravanverzekering? Dan loopt je verzekering gewoon door. Je kunt bij ons terecht voor het aanpassen van je verzekering en het melden van schade. Lees meer over ‘FBTO stopt met de caravanverzekering’.

Documenten

Voor een samenvatting bekijk je het informatiedocument. Elke verzekeraar gebruikt hetzelfde document. Zo kun je heel gemakkelijk de verzekeringen vergelijken.