Naar inhoud

Twee linkerhanden en autopech

Heb je ook 2 linkerhanden? Dan bel je gewoon de alarmcentrale als je met pech langs de weg staat. Net als Henk en Bart.
21 augustus 2014

Een lekke band kun je misschien zelf nog wel verwisselen. Ook al is dat natuurlijk helemaal niet leuk om te doen. Maar wat doe je wanneer je auto niet wil starten? Of wanneer er allerlei lampjes knipperen op het dashboard?

Henk uit Gouda heeft naar eigen zeggen twee linkerhanden. En hij heeft géén verstand van auto’s. Dus toen hij zijn auto op een mooie zaterdagochtend niet aan de praat kreeg, belde hij FBTO. Bij zijn autoverzekeringheeft hij namelijk de module Pechhulp Binnenland afgesloten.

Auto wilde niet starten

“Ik wilde boodschappen gaan doen, maar mijn auto wilde niet starten. Wat ik ook probeerde”, vertelt Henk in het filmpje dat we maakten. “Na mijn telefoontje naar FBTO stond er binnen drie kwartier een monteur op de stoep. Hij heeft wat slimme dingen gedaan en mijn auto startte weer. Het probleem was opgelost.“

Omdat Henk ook regelmatig naar Duitsland rijdt, heeft hij nu ook de module Pechhulp Buitenland afgesloten. “Zo ben ik altijd goed verzekerd. Ik wil bij pech in het buitenland ook graag snel geholpen worden.”

Ook iets voor jou?

Heb jij net als Henk twee linkerhanden? En weet jij ook niet wat je moet doen bij autopech? Dan is de module Pechhulp Binnenland ook iets voor jou. Bij pech wordt je auto direct gerepareerd of we regelen vervangend vervoer voor je. Ook in je eigen woonplaats. Het enige wat je hoeft te doen is de FBTO Alarmservice bellen.

Afsluiten doe je heel eenvoudig online

Pechhulp Binnenland is één van de aanvullende modules van de autoverzekering van FBTO. Afsluiten doe je heel eenvoudig via MijnFBTO.

Misschien vind je dit ook interessant...